Word je eigen mindfulnesscoach in 4 weken!

Mindfulness is een techniek die je kan oefenen om meer rust en focus te krijgen. Door je op iets eenvoudigs te concentreren, krijg je minder last van de drukte om je heen. Veel mensen merken dat ze daardoor creatiever worden, beter kunnen ontspannen of meer plezier krijgen in wat ze doen. Om daar te komen, moet je wel eerst de technieken trainen. Daarvoor is ‘Word je eigen mindfulnesscoach’.

Word je eigen Mindfulnesscoach Niveau 1: Rust en focus ervaren (4 weken, € 12,95)

Voor wie?

Je wilt kennismaken met mindfulness en een aantal technieken leren om meer rust en focus te krijgen.

Wat krijg je?

Je krijgt elke week twee lessen: een videoles van ongeveer 5 minuten en een bijbehorende opdracht. Je vult in wat het effect van de opdracht is bij jou. De studiebelasting is ongeveer 20 minuten per week.

Wie is je docent?

‘Word je eigen mindfulnesscoach’ is gemaakt door en wordt begeleid door Ine van Gisbergen, een betrokken trainer mindfulness en heartfulness.

Vraag niveau 1 aan van Word je eigen mindfulnesscoach

Word je eigen Mindfulnesscoach Niveau 2: Mindfulness en heartfulness ontwikkelen (4 weken, € 79,-)

Mindfulness is een techniek die je kunt oefenen om meer rust en focus te krijgen. Door je op iets eenvoudigs te concentreren, krijg je minder last van de drukte om je heen. Veel mensen merken dat ze daardoor creatiever worden, beter kunnen ontspannen of meer plezier krijgen in wat ze doen. Je komt meer tot jezelf en gaat anders met jezelf om. Om daar te komen, moet je wel eerst de technieken trainen. Daarvoor is ‘Word je eigen mindfulnesscoach’.

Voor wie is niveau 2?

Je wilt oefenen in het trainen van je aandacht. Je wilt niet alleen meer focus, maar ook meer contact maken met jezelf en met wat belangrijk is voor jou.

Wat krijg je?

Je krijgt 13 online lessen over aandacht trainen, inspiratie en rust vinden. Daarbij horen ook filmpjes en (luister)oefeningen die je thuis kunt doen.

De studiebelasting is ongeveer 1 uur per les.

Wie is je docent?

‘Word je eigen mindfulnesscoach’ is gemaakt door en wordt begeleid door Ine van Gisbergen, een betrokken trainer mindfulness en heartfulness.

Vraag niveau 2 aan van Word je eigen mindfulnesscoach