Word je eigen leefstijlcoach in vier weken!

Leer hoe je gewoontes kan bijsturen en lekker in je vel kan zitten.

  • geen dure opleiding, maar 8 lessen voor 12,95
  • to the point lessen over voeding, bewegen, slaap en ontspanning
  • leren wat ervoor nodig is om nieuwe gewoontes ook vol te houden
  • studiebelasting slechts 20 minuten per week
  • certificaat na afronding

image-2017-01-27

Stel dat je precies wist hoe mensen energiek en ontspannen kunnen worden en blijven. Wat zou dat je opleveren voor jezelf? En wat voor leuke gesprekken zou je daarover kunnen voeren met anderen? Word je eigen leefstijlcoach biedt je de kennis en inzichten die je zoekt. Het geeft je niet de zoveelste algemene theorie over voeding en bewegen, maar gaat over hoe mensen in elkaar zitten en hoe je grip krijgt op dagelijkse gewoontes. Een voorwaarde om goed in je vel te zitten!

Er zijn nu twee opeenvolgende niveaus in het programma. Je kunt zelf kiezen welk niveau bij jou past. Je hoeft een voorgaand niveau niet te hebben gevolgd/afgerond om voor een volgend te kiezen. Niveau 3 wordt verwacht in de loop van 2018.

Word je eigen leefstijlcoach niveau 1: inzicht in leefstijl (4 weken, € 12,95)

Voor wie?

Je wilt genoeg energie hebben voor alles wat je wilt doen en daarom wil je weten welke dingen je energieniveau beïnvloeden.

Wat krijg je?

Je leert welke gewoontes invloed hebben op je energie en je geestelijke en lichamelijke conditie. Je krijgt elke week twee korte lessen, die bestaan uit een filmpje van 1 tot 3 minuten en de bijbehorende checklist of tips. Daarna kies je je eigen actiepunt. De studiebelasting is ongeveer 15-20 minuten per week.

Met niveau 1 ontwikkel je je vanzelf tot het gele niveau van de work-life skills. Je kan na afloop een certificaat aanvragen.

Vraag niveau 1 aan van Word je eigen leefstijlcoach

Word je eigen leefstijlcoach niveau 2: basiscursus leefstijl beïnvloeden (13 weken, € 79)

Voor wie?

Je wilt grip op je energieniveau en je dagelijkse gewoontes goed inrichten.

Wat krijg je?

Je krijgt 13 schriftelijke lessen over leefstijl en het beïnvloeden van gewoontes. Daarnaast heb je online toegang tot filmpjes en artikelen om je kennis te verdiepen.

De studiebelasting is ongeveer 1 uur per week.

Met niveau 2 ontwikkel je je tot het oranje niveau van de work-life skills.

Vraag niveau 2 aan van Word je eigen leefstijlcoach

Goed om te weten: