Word je eigen mindfulnesscoach – Niveau 2

Mindfulness is een techniek die je kunt oefenen om meer rust en focus te krijgen. Door je op iets eenvoudigs te concentreren, krijg je minder last van de drukte om je heen. Veel mensen merken dat ze daardoor creatiever worden, beter kunnen ontspannen of meer plezier krijgen in wat ze doen. Om daar te komen, moet je wel eerst de technieken trainen. Daarvoor is ‘Word je eigen mindfulnesscoach’.

In deze cursus van 13 weken krijg je mindfulnesstools en -oefeningen om bewust je aandacht te richten op het hier-en-nu en met een milde, accepterende blik hiernaar te kijken. Hierdoor kun je niet-helpende automatismen vervangen door een bewuste keuze. Elke week komt er een les bij in je account. De lessen bestaan uit een tekst met tips of een stukje theorie en een praktijkoefening.

De cursusduur van 13 weken is het aanbevolen tempo. Het is ook de duur dat je toegang hebt tot je cursus. Je kan echter besluiten om sneller door de stof heen te gaan. Na elke les kies je namelijk een actiepunt voor jezelf. Door je antwoord ook bij de ‘test’ (blauwe knop!) in te vullen, rond je je les af. Dan krijg je toegang tot de volgende les. Het is zinvol om een paar dagen met het thema aan de slag te gaan, vandaar dat we aanbevelen om pas na een paar dagen de volgende les te doen.

Veel succes!

Hartelijke groet,
Ine van Gisbergen